بیماری سلیاک نظرات - AN OVERVIEW

بیماری سلیاک نظرات - An Overview

بیماری سلیاک نظرات - An Overview

Blog Article

یکی از اصلی ترین دلایل بیماری سلیاک وراثت است و کسانی که سابقه خانوادگی داشته اند، بیشتر مستعد ابتلا به این بیماری هستند. 

بیماری سلیاک یک اختلال گوارشی است که در اثر واکنش غیر طبیعی سیستم ایمنی به گلوتن ایجاد می‌شود. بیماری سلیاک به نام‌های اسپرو، اسپروی غیر حاره‌ای، عدم تحمل گلوتن و آنتروپاتی حساس به گلوتن نیز نامیده می‌شود. در بیماری سلیاک، پاسخ سیستم ایمنی بدن به گلوتن باعث ایجاد ماده‌ای سمی می‌شود که پرزهای روده را از بین می‌برد. پرزهای روده، برآمدگی‌های انگشت مانند داخل روده کوچک هستند.

همچنین داشتن آگاهی و اطلاعات کافی بیمار در مورد مواد غذایی حاوی پروتئین گلوتن برای پیشگیری از بروز این حساسیت امری ضروری است.

تنها راه اساسی که برای درمان این عارضه وجود دارد، رعایت رژیم غذایی فاقد گلوتن است.

اکثر افراد مبتلا به بیماری سلیاک طول عمر طبیعی خواهند داشت، مشروط بر اینکه بتوانند با رعایت یک رژیم غذایی بدون گلوتن مادام العمر، این بیماری را مدیریت کنند.

پزشکان دقیقا نمی‌دانند که علت بیماری سلیاک رنگ مدفوع در بیماری سلیاک در کودکان چیست. داشتن ژن‌های خاصی باعث افزایش احتمال ابتلا به سلیاک در کودکان می‌شود.

○ برخی از غلات، از جمله برنج، آمارانت، کینوا و گندم سیاه

باهوش‌ها رو به حل این معما دعوت می‌کنیم

بنابراین، تشخیص و تمایز این بیماری ها از یکدیگر بسیار دشوار است و در صورت تجربه هر یک از علائم ذکر شده، باید به پزشک مراجعه کنید.

معمای ریاضی عدد مجهول

در صورت تغذیه با شیر مادر: اگر به نوزاد مبتلا به سلیاک شیر مادر می‌دهید، بایستی رژیم غذایی شما در دوران شیردهی فاقد گلوتن باشد.

کلینیک پایتخت - مقالات - علائم بیماری سلیاک چیست و چگونه تشخیص داده می‌شود؟

احتمالاً از شنیدن اینکه مدفوع قرمز می تواند به معنای خونریزی باشد، یا به دلیل هموروئید یا خونریزی در قسمت تحتانی روده باشد، تعجب نکنید. با این حال، اگر مدفوع شما کمی قرمز است، ممکن است نیازی به نگرانی فوری نباشد.

● هیچ درمانی وجود ندارد، اما فرد می تواند علائم را با تغییر به رژیم غذایی بدون گلوتن تسکین دهد.

Report this page